ÚJDONSÁGOK

 

ERFA

„Lapszabászati tevékenység beindításához szükséges technológiai fejlesztés az Ascona Kft-nél"

 Az ASCONA Kereskedelmi és Szervező Kft. tatai telephelyén 1 db scm SI 400 CLASS lapszabász körfűrészgépet és 1 db SCM OLIMPIC K 560 egyoldalas éllezáró automatát (előmaró egységgel) vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 15 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

 A társaságot 1991-ben alapította két faipari mérnök és egy közgazdász. A társaság fő profilja a kezdetektől az export-import bútorkereskedelem volt, ami elsősorban irodabútorokra terjedt ki. A kereskedelmi tevékenység mellett a társaság kialakított egy másik üzletágat is, az egyedi bútorgyártási tevékenységet és belsőépítészeti tevékenységet, melyet jelen projekt keretében kívánt fejleszteni.

 A társaság célja volt, hogy a meglévő tevékenységei mellett beindítja a lapszabászati tevékenységét is. Ezáltal saját egyedi, belsőépítészeti munkák során az eddig alvállalkozókkal végeztetett lapszabászati és megmunkálási tevékenységek költséghatékonyabban, gyorsabb reakcióidőkkel, rugalmasan legyenek kivitelezhetők, a saját gyártási technológia alkalmazásával.

 Ennek keretében a vállalkozás beszerzett egy scm SI 400 CLASS lapszabász körfűrészgépet, amely biztosítja a társaság számára a hatékony és gyors vágási folyamatok elvégzését. A berendezés alapfelszereltségéhez tartozik az elővágómű, ami lehetőséget biztosít a laminált bútorlapok kiszakadásmentes szabására is. Valamint egy SCM OLIMPIC K 560 egyoldalas éllezáró automatát, melynek köszönhetően kiváló minőségű terméket tud előállítani és képes vízálló zárást is készíteni. A vízálló zárásnak köszönhetően a társaság képes olyan terméket előállítani, amit magasabb áron értékesíthet a piacon. A korszerű berendezés továbbá lehetővé teszi több típusú élzáró anyag alkalmazását, és az anyagok közti gyors átállást, ennek köszönhetően a gyors anyagfeldolgozást.

 A pályázat keretében beszerzett berendezések korszerűek, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezések.

 A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vette a társaság, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a 15 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

További információ kérhető:

 Cselikovics János

Elérhetőségeink: telefonszámunk: + 36 (30) 942-7345, e-mail címünk: ascona@ascona.hu

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-00104

Befejezés időpontja: 2018.09.28.; Támogatás aránya: 50%

A támogatás összege: 14 998 889,- Ft
Steelcase legújabb íróasztalai  2018. júniusban már bemutatótermünkben is megtekinthetőek! Játékos, színes megjelenés profi funkcionalitással ötvözve!

A BiVi és a Migration asztalok: egyéni és csoportos munkahelyek a jelenkor igényei szerint!


BiVi - ottohon az irodában!

    


Migration - az egyértelmű választás!

    


 

Steelcase SERIES 1 -  forgószék a TE  igényeid szerint.

Választható mehanika! Választható karfatípus! Végtelen színkombináció!

Már Európában is elérhető Steelcase legújabb forgószéke! További információkért keresse munkatársainkat!

 

 


Megérkezett a turnstone Buoy:

Játékos! Feltűnő! Kényelmes!

Nálunk kipróbálható!

         Végre elérhető a Steecase 2017-es újdonsága:

Brody az egyszemélyes, modern,

kényelmes ˝iroda˝ az open office világában.Fedezze fel a Züco újdonságainak meglepő formavilágát!

A svájci Züco cég (Dauphin partner) legújabb modelljei elegánsan ötvözik a modern formavilágot az eleganciával és a kényelemmel. A 2016-os Orgatec slágerei már Magyarországon is elérhetőek: Perillo, Little Perillo, Bonito.

   

Perillo                                                                   Little Perillo                                           BonitoSteelcase - FrameFour: a sokoldalú asztalcsalád

A Steelcase FrameFour termékcsaláddal könnyedén alakítható az irodatér a felhasználók mindennapi igényeihez igazodva. Akár egyéni, akár csoportos munkahelyek, akár tárgyalóterek kialakításához egyaránt ideális termékcsalád. Praktikus megoldások a korszerű munkakörnyezet kialakításához.

  

 


Steelcase - Ology magasságban állítható asztal 

Modern világunk egyik legkomolyabb "népbetegsége" a mozgáshiány. A Steelcase kutatásaival alátámasztva fejlesztette ki az álló- és ülőmunkához egyaránt használható, antibakteriális felülettel ellátott Ology asztalt. Elegáns formatervezése, kényelmes magasságállítási lehetőségei, kedvező ára egyaránt vonzóvá teszi.

 

 Ology

 

 

 

 

 Új termékcsaládok érkeztek!

Már rendelhető az új Gesture és B Free termékcsalád! Mindkettő az Interconnected Workplace alapgondolatának szolgálatában áll, melyet egyre kisebb elektromos eszközeink diktálnak. Jöjjön be irodánkba és próbálja ki Ön is!

Gesture B Free termékcsalád


 

 

 Megújultunk!

Új külsővel várjuk kedves ügyfeleinket irodánkban. Nem csak a fiatalos enteriőr, de mindig megújuló bútorkészlet is várja látogatóinkat bemutatótermünkben. Szeretettel várjuk Önt is, nézzen be hozzánk! Inspiráció, frissesség és tapasztalt munkatársaink várják!

 

tárgyaló    Walter Knoll    

 

 

 

Gesture vezetői forgószék                          Coming Soon!

2013 októbertől várható Steelcase áttörő újdonsága, a Gesture. Legújabb kutatások alapján a Well-being és Wellness jegyében tervezett modern megjelenésű forgószék a mai kor mobilizált munkavégzését minden igényt kielégítően segíti.

Gesture teaser

 

 

 

 

Steelcase új irodai kiegészítői - 1+1 Welcome tools 

A ma már oly gyakori mobil munkahelyek legújabb praktikus és vidám kiegészítői a felhasználók igényeit figyelembe véve készültek. Térelválasztás, iratrendezés, személyes tárgyak tárolása, mindez a lehető legoptimálisabb helykihasználással, kreatívan, könnyen átrendezhetően.

 

   

 

 

 

 

 

 

A RoomWizard II segítségével nem kell többé tárgyalót keresgélni 

Strasbourg, 2011. május 2.– A Steelcase legújabb felmérése szerint a nagy cégek munkatárainak 40 %-a naponta mintegy 30 percet tölt azzal, hogy helyszínt keres egy-egy megbeszéléshez. Ez az információ ösztönözte a vállalatot az új web-alapú tárgyaló-foglalási rendszer, a RoomWizard II megalkotására.


A RoomWizard II új generációs tárgyaló-foglalási rendszer, mely a tárgyalások szervezését egyszerűvé és hatékonnyá teszi. Az eszköz érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, laptopról vagy mobiltelefonról is elérhető, és kompatibilis a Zigbee rádiójelen alapuló jelszó ellenőrző biztonsági rendszerrel. A RoomWizard a széles körben elterjedt Ethernet hálózati protokolon keresztül kapcsolható be a cégek belső hálózataiba.

A RoomWizard II kompatibilis a Microsoft Outlook, a Lotus Notes és más naptárrendszerekkel. A tárgyalások zökkenőmentesen szervezhetők a webről, laptopról vagy akár okostelefonról.

A termék prospektusa honlapunkon, a Termékek > Tárgyalók > Klasszikus tárgyalók menüpont alatt található.

 

 

 

 

A media:scape már HD minőságű videokonferencia lebonyolítását is lehetővé teszi, mely új lendületet ad a megbeszéléseknek - helyi és globális szinten egyaránt 

Strasbourg, 2011. április 11. – A Steelcase Inc. (NYSE:SCS) globális irodabútor-gyártó bemutatta innovatív media:scape™ termékcsaládjának újdonságait. A media:scape rendszere már HD minőségű video-konferencia lebonyolítását is lehetővé teszik, hogy a világ bármely pontján ülő résztvevők egyszerre láthassák egymást és a szükséges információkat. A media:scape a HD video-konferencia funkciójával lendületesebbé teszi a  megbeszéléseket, elősegítve a résztvevők gyors és könnyű kommunikációját valamint az információ-megosztását.


A vállalatok költségeik csökkentésének érdekében egyre többször helyettesítik a szakmai/üzleti útjaikat  modern technológiai eszközökkel, például HD minőségű video-konferencia eszközökkel. A Steelcase olyan megoldást keresett, amely a HD minőségű video-konferencia minden előnyét biztosítja, miközben egy olyan teret nyújt a video-konferencia lebonyolításához, mely nem csak technikai megoldásokkal szolgál, de a kényelmi szempontokat is figyelembe veszi. Steelcase a media:scape bútorcsalád segítségével kívánja elősegíteni a video-konferencia résztvevőinek könnyű és gyors kapcsolatteremtését és a gyors információcserét. A media:scape mostantól opcionálisan tartalmazhat HD minőségű video-konferencia rendszert.